KIVIPLAAT LEIVA KÜPSETAMISEKS, TULIKIVIST

33,90 €

Enam kui kaks miljardit aastat vanast looduslikust tulikivist valmistatud küpsetusplaadi abil saad valmistada ülihõrgu ja krõbedapõhjalise leiva. Kiviplaat sobib suurepäraselt ka pitsa ja teiste krõbeda põhjaga küpsetiste valmistamiseks

Kiviplaadi kasutamine.

Esmakordne kasutamine:

Pese kivi korralikult ning lase sellel vähemalt 24h kuivada. Seejärel aseta kivi külma ahju, kuumuta ahi 250 kraadini ning lase tühjal kivil ahjus 1h kuumeneda. Lase kivil ahjus maha jahtuda, enne kui selle välja võtad. Nüüd on kiviplaat kasutamiseks valmis.

Edaspidine kasutamine:

Pane kiviplaat külma ahju. Kuumuta ahi 250 kraadini. Kui ahi on kuum, aseta  taignast vormitud päts või muud küpsetised kuumale kiviplaadile. Küpseta, nagu tavaliselt. Naudi!

Kiviplaat sobib suurepäraselt ka erinevate suupistete serveerimiseks

Aeg-ajalt võid kiviplaati vähese toiduõliga määrida. See muudab kivi veidi tumedamaks ja pikendab selle kasutusiga. Kivi võib pesta tavalises nõudepesumasinas ja tavalise nõudepesuvahendiga. Peale pesemist lase kiviplaadil enne järgmist kasutamist vähemalt ööpäev kuivada. Purunemise vältimiseks käsitle kivi ettevaatlikult ning väldi selle mahapillamist. Kivile tekkivad kriimud (noa lõikejäljed) ei mõjuta kivi kasutusomadusi.

Kiviplaat on mõeldud kasutamiseks ainult elektri- või gaasiahjus. Ära kunagi kasuta kivi mikrolaineahjus ega pliidiplaadil. 

Mõõdud: 32.7x29.7x1 cm   Kaal 2.8 kg

Ideaalne kingitus kodusele leivameistrile

Valmistatud Soomes

Tootekood:  12102
Kaubamärk:  HUKKA

Laoseis:12
Kogus :  


Kokku sobivad tooted